Friday, 23 November 2012

Surprise Birthday Party .

ALKISAH  malam  20.november .2012  ---> 


isnin 19/11/2012 aku ke kolej pada pagi itu seperti biasa. 

Kelas pagi tu dibatalkan. dan itu membuatkan aku bersarapan kat cafe, and  bercanda canda dengan rakan rakan yang tersayang.siapa lagi kalau bukan nana, lia, and aida.and geng2 zieqa. d sebabkan pagi tu hujan yang amat menyejukkan tulang temulang kepada sesiapa yang terkena tempias tempias hujan apabila berjalan dengan ayunya .-_- . maka kami amik keputusan untuk berehat rehat di dalam surau. dan aku tido dengan lenanya. dari pukul 9 a.m sampai pukul 10 lebih. dan itu sangat lah sedap.;) sambil2 menunggu kelas yg seterusnya .......

Balik je ostel aku, nana, aida, pieja,liya bergurau, dan terus berborak. dan kemudian aku tido.dan lia , aida. nana, pieja aku pon x tahu apa jadi kat mereka. kerana aku dah  hanyut di buai mimpi. dah lelap. memang x lah nak dengar diorang berborakkan.tido sampai lah senja. itu tidak bagus yea. para pembaca sekalian. haha. tido petang memang sedap. tapi ?????????? faham faham jelah .hiwhiw .

Oke skrg aku nak cerita pada malam birthday aku.Dan yang pasti aku x tahu acano diorang rancang , sampai kenekan aku. suma and bla bla bla. akhirnya aku terkenaa..

First kul 8 lebih aku dapat call dari Qiela sebab dia ckap aku cari gaduh and hantar text cakap aku ni ngumpat2 ngn dak umah lah bagai bgai. and then aku pon ckp aku x ckap pape.bla bla bla.
Dah lah aku tengah sedih sangat masa tu di sebabkan menunggu seseorang untuk membalas satu mcj . And then kawan2 aku pulak cakap itu ini. series aku sedih gila kut masa tu.Padahal masa kat surau pagi tu elok je aku ngan girlpreng and geng2 zieqa borak. hrmm .

Lepas tu pieja nak keluar pegi giant nak beli barang sebab nak masak mee tomyam katanya. so masa tu aku tak mandi lagi. aku malas lah nak ikut . tinggal lah aku, mira, wiena, and housemate barru kiteorang, masa tu aku tengah on9, x bape lama tu aku pergi lah mandi ,basuh baju. pukul 9 lebih diorang balik, diorang masak,masa diorang masak, aku masa tu layan perasaan dekat balkoni rumah.sedih kan perangai aku. hrmm selalu sedih sorang sorang, :( 

Tak lama kemudian dah pukul 11.30 kut, nana cakap zieqa nak jumpa, and then nana n pieja x nak ikut, aku ajak lah lia teman. series memang aku tak tahu kenapa diorang cakap aku macam macam semua. aku pon bukan buat salah pape. aku kena lah perthankan diri aku kan. hahaha. ni kan bylaaaa.aku pon pergi lah dekat hujungarah tangga ostel.yang ade kat situ, amy, zieqa, eiyda,lagi sapa tah aku x ingat. rasa sedih jugak apasal lah diorang cakap aku ni bla,bla,bla, .. pastu pieja.nana. aida datang and then 1   . . . 2 . . .  3 . . .  tepat pukul 12 alin dengan rasminya menepekkan tepung yang diorang campurkan dengan air dekat atas kepala aku. aku nak lari tak boleh dah terhalang. nak buat kat budak2 ni balik aku dah terkejut. apa boleh buat aku dengan rasa terkejut aku cakap apa niiiiiiiiiiii. haha sumpah aku dah tak terkata lagi masa tu yang aku tau aku nak mandi. rasa nak menangis pon ada jugak masa tu.. 

Masuk masuk je rumah aku terus ke bilik air untuk mandi. gila ah keras rambut aku yang lembut ni. dah macam nak kene buat cekodok pon ada aku rasa.menangis nangis aku dalam bilik air. and then pieja. and budak2 ni ckap jangan nangis. kemudian.dah selesai semua.aku masuk lah dalam bilik untuk bersiap siap almaklumlah kene mandi air yang bersih kan. masa tengah siap siap tulah diorang tunggu aku. peluk aku lah mintak maaf. tapi x pe aku x amik hati pon sebenarnya. aku cuma sedih and terperanjat . x tau nak cakap apa. ahaha.dah lah mata aku ni ada eye bag. melalak lagi lah teruk bengkak mata aku.  

 dan tengok kek coklat from SR hiwhiw 
aku x sangke diorang belikan kek. 
siap dengan belon2 sekali. aku tak tahu lah bila masa diorang tiup belon tanpa pengetahuan aku haha

oke tengok dah macam party ape haha


oke sori gambar x clear haha nampak x permainan diorang macam mana .ouh haha
makanan seramai 16 orang haha. 
mata aku yang bengkak oke haha malu *-*
oke tudung x betul harap maklum haha
suap lia huhu. aida pix die cekciii hehe 
 nak masuk gambar tengah makan tapi gambar cewkkciii laa pulak. haha.  x pelah aku masukkan gambar lain hehe. sangat sangat lah seronok malam tu. aku pon x sangka diorang buat surprise . sedih ada. terharu, and macam macam lah. hehe diorang memang Girlfriend yang Terbaikkkkk <3  
My Housemate a.k.a Girlfrengggg (6-9)


terima kasih kepada gugurll 5-17 hihi. much love tuk korang.
x sangka pulak korang pon same plan ngan Girlfrend aku ek. haha <3

# p/s Akhir sekali aku ucapkan bebanyak terima kasih sebab buat macam macam. 
cehwaa terharu lah kununn.ALHAMDULILLAH genap aku 18 tahun, semoga aku dapatkan
yang terbaik untuk sem 2 ni dan untuk final exam yg akan dtg pada hujung bulan 12 .
 hihi kepada alin sem 3 nnti ko dah pindah sarawak jangan lupa kiteorang
 hehe . klah cukup lah sampai di sini saja aku berceloteh. gerenti korang bosan.
cerita pon macam kelakar. wkwkwk kbabaiiiiii  :-*




                                                                                                       SALAM SAYANG DARIPADA
                                                                                                                   BYLA :-* 













No comments:

Post a Comment