Tuesday, 30 April 2013

Luka

Hi semua :)
saye x lame lagi nak final exam dah untuk sem 3 *_*

Rindu dekat blog ni, huhu lame betol aku x update, hrmm kat umah sewa kat melaka tu bukan ade wifi. kalau on9 pon kadang kadang gune zieqa punye beruk band yang kadang kadang ade laju ade lambat macam kure kure haha. Ape lah. ehh . hrmmm

Siryes bosan sangat sangat bile x on9 haha. aptb. kaki on9 betol eh? Whatever. 
Sebenarnyeeeeekannnn,,,,,,,
Banyak betul dugaan datang sekarang. Sebabnye dengan assignment yang maha agung, banyak sangat-sangat. Tapi alhamdulillah dah hantar tinggal sikit je yang belum hantar lagi, lagipon hujung bulan 5 nanti dah final exam dah pun. Study? hrmm jangan cakap la, belum mule lagi. Insya Allah pasni nak mule study , ehh. hahaha semoga dapat buat yang terbaik kali ni. 

Bulan empat adalah bulan yang menyedihkan sebenarnye, nak tahu sebab ape? hati . 
Hati terluka bagai di siat siat dengan rakus . Kecewa? entah lah, tak kot, tapi terkilan sebab rase di permainkan . hrmm semua orang ade kisah silam sendiri, baik atau buruk seseorang tu semua boleh berubah. tak semestinye jahat akan selama-lamanye jahat kan. Bile dah janji tapi tak tunaikan, kalau dulu beria kata nak betol betol bile dah betol betol, hampeh yang dapat. hahaha lawak betol hidop . 
Selera makan aku yang hari tu hilang dah ade dah sekarang thanks to bebeh a.k.a awek awek kat melaka sane kerana always buat lawak. hahaha .

Ok lah nak siapkan assignment yang terbantut ni ha.  take care semua !
love uuuuu . muahhhh :-* xoxo 

Monday, 15 April 2013

Assalamualaikum semua :)

hrmm rasenye dah lame tak update blog ni, rindunye hehe.
untuk pengetahuan korang , sekarang byla rase sangat tension, hrmm entahlah banyak bende  di fikirkan dengan assignment yg menimbun lagi. Hehehe semangat pun sedikit demi sedikit hilang.
Tak tahulah kenapa, banyak betul bende yang berlaku sekarang. -_-

Sekarang pun hati cepat je nak terasa, bile time malam tengok fone pastu menangis. Kenapa lah lemah sngat sekarang ni. Nasib baik ade kawan kawan yang memahami and selalu nasihat macam macam. Tq to mereka hehe .

daripada musuh dulu skrg siapa sangka jadi kawan baik <3
semoga persahabatan kami kekal amin~hehehe :D

Dan lagi satu byla sebenarnya dah sayangkan seseorang , tapiiii. hrmmm ntah la . k la byeee :(