Friday, 3 October 2014

Buat Ape Tu.

Hai semua, rasanya dah lamaa sangat byla tak update blog ni.
Ya Allah rindunya nak menaip huhu. Tapi apakan daya bizi yang teramat sangat.
Eceh. Dah macam mengalahkan PM plak haha.
Actually byla baru habis belajar. Alhamdulilah. Selama dua tahun setengah belajar dalam jurusan Pendidikan Awal Kanak-Kanak. Habis jugak. Huhu.
Lepasni sesi mencari kerja lah. Tapi kalau ade rezeki nak sambung lagi tapi tulakan.  PT NAK KENE BAYO. Haa camno tu jang. Hahaha. Tula kan belajar tapi pinjam pt. Huh gasak la ko nak bayo nye.

Bosan pun ade niha duduk rumah je. Yelas last haritu 5/9/2014 itulah last blajo n tamat praktikal. Nak cerita pasal praktikal nanti nanti lah huhu. Haish dah berapa lame den dok uma ni, Tanam anggur je haha. tAPI minggu depan dah mula kerja dah. Hehe. saje nak cari duit. Nak amek lesen niha. Adoi susa tak de lesen nikan. Nanti da ade lesen best la sikit. HUHU. Pape pun nanti kite sambung lagi okay. Tunggu entry ku yang seterusnya. Good Night. Muah xoxo