Sunday, 3 February 2013

Entry tanpa tajuk #part two

Muka Kerek. ooo tak nak balik kolej . =,=

Seriously aku cuma nak bagi tahu yang ahad , ouh sekarang lah ahad aku akan pulang ke melaka .
Terasa malassssssssssssssssssssss sangat nak balik, tapi apakan daya 4/2 ni aku kena daftar untuk Semester 3.
Mungkin aku tak duduk hostel lagi, dah la mahal nak mamppppp oooooo . baik duduk rumah sewa, so kawan aku dah carikan rumah sewa. 
Mungkin duduk rumah sewa I think. kut laa.  Alang -alang nak balik melaka , aku rasa selera makan macam dah kurang opppss! Sejak akhir akhir ni je la . Masa duduk umah besssssssssssss sangattttttttttt sangatttttttt ! Yela kurang tekanan . Bila kat melaka, segala tekanan naik. Macam macam tekanan ado. kahkahkah.

Mungkin pembawakan orang erk ? Selalu pembawakan budak, tapi sekarang pembawakan orang. Tekanan tekanan. Harap bila dah duduk rumah sewa tekanan tekanan yang tak kurang hebat penyakitnya tak ada, HARAPLAAAkannnnn .
Sebab bila munculnye tekanan, agak menyampah lah bila nak hadap ea. -_-

Bila on dekat twitter rasa menyampah update pasal nak balik kolej.haha dengan barang aku tak kemas lansung,  tak suka. ohok,ohok. Aku tak suka bila nak cakap, tulis, or ingat benda benda yang aku tak suka. tak tahu kenapa. tapi nasib baik lah kena bersabar tahun ni, dengan tahun depan je. lepas tu habis dah. 

Result semester dua yang baru keluar alhamdulillah mantain je macam result semester satu dulu, ingat kan naik lah pointer tapi, alhamdulillah sangat kira kena tingkatkan lagi lah untuk next sem :D . Tapi agak pelikss jugak dah la macam susah je masa jawab harituh, tapi bile dapat result haaaa. nasib laa oke semua subjek tak da yang kena repeat ke ape. kalau kena ooo masak hangussss. haha. Alhamdulillah sem lepas ni kena usaha banyak sikit, tak boleh main main. 
Ececehhhh. haha .

Opssss sebelum terlupa cuti semester sebulan ni, aku sukaaaaa sangat layan cerita Setia Hujung Nyawa tue. hihi.Yang pukul 7-8 malam tu isnin sampai khamis je cerita dia kat tv3. haaa tapi kadang kadang sakit hati jugak bile tengok. Dalam novel lain dia punye cerita, bile kat tv tak berapa bes sangat, sebab ada yang tak sama macam dalam novel tu pape pun terboikkkk. 

ni novel dia hehe <3 lagi bes novel  :)

layan oooo ;)
sweet hehe.. <3

hrmm penat aku nak taip,  k lah byee semuaaaaaaaaa. 
and lastly, selamat malam wahai dunia yang pelbagai ragam dan bermacam karenah manusia :)
chiawwwwwwwwwwww .~